Bejelentés


Somssich Imre Általános Iskola 5. 7B osztály Hetes


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Sziasztok!Somssich Imre Áltálános Iskola 7/b osztályának a honlapját nézitek.Megnézhetitek Leckéinket,Naplónkat,Iskolánkat, Galériánkat, Elérhetőségeinket is.Oszátályunk nagyon szeret sportolni és miden rendezvényből kivesszük részünket.Szeretünk a szabadban lenni,és ünnepekkor egy kis party-t rendezni az osztályunk számára.Az osztály többsége lányokból áll,de fiúk is akadnak köztünk.A lapunk még szerkesztés alatt áll,nem sokára még több dolgot meg tudtok rólunk.


Osztálykirándulás Fonyódi táborban volt nagyon jól  éreztük magunkat,8.asok leszünk nem sokára!!és ami a legfontosabb itt aNYÁRR


 


 


üdvözlettel:7./B tanúlói

Hírek
Figyelem! MECCS!

Csütörtökön az iskolás lányaink röplabda mérközést játszanak az Igali röplabdás fiúkkal.Ha kiváncsi vagy további hírekre ezzel kapcsolatosan akkor keresd a 7.b-és lányokat!

Húsvét

Gyerekek éjjen kitört a kemény 5napos szünet.....!Ruhákat előkészíteni a lányoknak a locsolkodáshoz...:D!!!!Fiúk hajrá locsolni!!!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!